Det er her vi mødes og sammen skaber vi en hyggelig atmosfære

General information om Fredericia Motorbådsklub

Du skal være medlem af Fredericia Motorbådsklub eller Fredericia Sejlklub for at få en bådplads i Fredericia Lystbådehavn.

Priser for medlemskab af Fredericia Motorbådsklub finder du under menupunktet KLUBBEN -> KONTINGENT PRISER

Hvis du har spørgsmål vedrørende medlemskab i Fredericia Motorbådsklub, er du altid velkommen til at kontakte klubbens kasserer på telefon eller mail, se kontaktinformation under menupunktet "Kontakt os".

Bådplads i Fredericia Lystbådehavn

Fredericia Lystbådehavn drives af ADP A/S.

Du kan finde information om priser m.m. på deres hjemmeside: Fredericia Lystbådehavn

Tilmelding i Fredericia Motorbådsklub

Du kan du enten udskrive ansøgningsformularen og sende den med post eller mail til den angivne adresse:

Åbn og udskriv ansøgningsformular

eller du kan udfylde nedenstående formular og tryk "Send tilmelding", felter med en stjerne skal udfyldes.

Du vil herefter modtage en bekræftelse af din ansøgning om medlemskab i Fredericia Motorbådsklub, samt et indbetalingskort for kontigent.

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til hjemmesidens redaktion:

Send mail: Klik her

De bedste historier kommer her på hjemmesiden og/eller i klubbladet. Vi vælger så den bedste historie og giver en god flaske til vinderen.