Det er her vi mødes og sammen skaber vi en hyggelig atmosfære

Paradisbroens historie

Et ønske om at få vores egen bro nede i Kolding Fjord ved siden af koldingbroerne i det der betegnes som Paradisbugten, mundede i 1964 ud i en forhandling, med en bondemand som havde et stykke jord ned til fjorden, helt inde i bunden af bugten hvor der er læ for de fleste vestenvinde. Forhandlingerne som blev ført af gamle motorbådsfolk fra Fredericia Motorbådsklub, der havde en gennemgående figur i ”Samsø Hans”, resulterede i en aftale med bondemanden, og broen blev etableret første gang i 1965, kontrakten er stadig aktiv og er gået i arv hos flere lodsejere. Paradisbroens 50 års jubilæum blev fejret i vores nyetablerede klubhus i 2015.

Broen er blevet drevet og vedligeholdt af skiftende ”brobisser” gennem alle årene, men tiden og klimaet har slidt så voldsomt på broen at en gennemgribende renovering har været nødvendigt. Vi har i 2016/17 gennemført en komplet renovering så broen nu fremstår som ny.

Beliggenhed

Positionen på Paradisbroen i Kolding Fjord er    55: 29,8 N 009: 36,5 E.

Faciliteter

• ParadisBroen har plads til 25 til 30 både afhængig af størrelsen og vejret
  • Børnevenlig badestrand
  • Bord og bænke på broen
  • Bord og bænke på stranden
  • Grill- og bålplads
  • Gåture i smukke omgivelser i skoven eller langs stranden til f.eks. Løver Odde.

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til hjemmesidens redaktion:

Send mail: Klik her

De bedste historier kommer her på hjemmesiden og/eller i klubbladet. Vi vælger så den bedste historie og giver en god flaske til vinderen.